Facebookgruppa Prematurstrikk og andre hjertesaker (https://www.facebook.com/groups/426254224088676/?fref=ts) består av en rekke strikke- og hekleglade mennesker som strikker og hekler saker og ting til alt fra barnehjem i Øst-Europa, nyfødtposter ved norske sykehus og folk som trenger ekstra varme i Oslo.

Garn er dyrt og koster penger! For å få råd til å donere mer strikk forsøker vi derfor å få inn litt penger til garn. Vi har derfor brukt gruppas logo til å lage et lite anheng av plastleire. Anhenget koster 100,- og du kan få kjøpt det ved å ta kontakt med Heidi Beate Pettersen på PM via Facebook. Hun er administrator på gruppa og kommer til å be deg betale på gamlemåten med kontanter i brev og adressert returkonvolutt.

Metallet i anhenget er testet for nikkel og testen ga ikke utslag. Spissene på “strikkepinnene” er litt farlige, så du gjør lurt i å ta et par lag med klar neglelakk på dem.

Det kostet ca 8,- å lage selve anhenget, i tillegg kom tiden det tok å lage det og pakke det. Så som du ser, kjøper du et anheng er det mye av pengene som går til garn. Gruppas administrator vil dele ut garnet som vi håper å få kjøpt inn, og be om strikkehjelp der en ser at det er behov.

… men før noe garn kan fordeles er det jo fint å se om noen har lyst til å kjøpe hjerter…