Altså, kjoler til min egen lillemor denne gangen. 😀

Først en Dalekjole laget laget uten mønster fra i fjor høst. Jeg testet ut om jeg fikk det til og hadde kun en modell som var blitt kjøpt på et loppemarked. Det kan vel derfor diskuteres om det er en ordentlig Dalekjole eller ei. Jeg tror jeg har lagt den ut før, men nå ble den brukt til første skoledag nå i høst.

Foto (C) Hildegunn Marcussen “Dalekjole”

Deretter en “Rosekjole” laget med et mønster jeg kjøpte på Stoff og stil for minst ti år siden, om ikke mer. Tror jeg fikk den bedre til nå enn alle de andre gangene jeg har sydd dette mønsteret. Jeg har sydd dette mønsteret til veldedighet og til døtrene til venninna mi. Men nå er det Veslas tur!

Foto (C) Hildegunn Marcussen “Rosekjole”

Og til sist, et besøk på Stoff og stil førte til en blondebit fra tilbudsbordet. Kombinert med noe flott Tildastoff og nytt mønster fra Stoff og stil kom en blondekjole til.

Foto (C) Hildegunn Marcussen “Blondekjole”