Denne har jeg tenkt å skrive en stund nå, men alt blir alltid utsatt.

Storesøsteren min liker å strikke, hekle og alt mulig som hun kan finne på å gjøre noe ut av. Hun er ei særdeles kreativ og gavemild dame. Så, når hun da fikk nyss om at det gikk an å kombinere disse to egenskapene begynte hun å strikke i mengder; trøyer, luer og sokker som hun så donerte bort til forskjellige prosjekter i forbindelse med premature. Etterhvert ble det strikk og hekling til en haug av andre prosjekter også.

Vel, i et kaos av prosjekter startet hun en side på Facebook som fikk navnet “Prematurstrikk og andre hjertesaker”. Siden er ikke et prosjekt i seg selv, men en mellomstasjon hvor de som er interessert i å drive med veldedighetsstrikk kan få kontakt med andre likesinnede. På siden kan de også finne linker og bli pekt i retningen av prosjekter som trenger frivillige strikkepinner og heklekroker. Og ikke minst, de som står bak et prosjekt, lite eller stort kan, legge det inn på sidens prosjektliste og lettere få tak frivillige strikkere. Siden finner du her: https://www.facebook.com/groups/426254224088676/?fref=ts

Et av prosjektene er “Barneavdelingen i Kristiansand”, et prosjekt om en ikke-strikker som meg også kan bidra til. Så, under her er noen bilder av mine bidrag til dette prosjektet. Og egen side for dette prosjektet til “Barneavdelingen i Kristiansand” finner du her: https://www.facebook.com/groups/476985289047518/