Nå, for bare en liten time siden, pakket jeg ut av siste eske, eller rettere sagt, jeg pakket ut av en gammel koffert som jeg ikke har sett i på tre år. Flytting er noe dritt, nå som alt er ute av kasser, esker og kofferter må jeg nå bruke minst en uke til til å å finne en brukbar plassering i huset til tingene mine, deretter må flyttestøvet vaskes av og forhåpentligvis blir jeg ferdig med det meste før sjømannen min kommer hjem og vi får besøk nordfra. I skrivende stund ser det lovende ut, og jeg har til og med klart å oppdrive saker og ting som jeg har, kremt, savnet i flere år.

En av disse tingene fant jeg kofferten jeg åpnet for en time siden var kameraet mitt, det var ikke det første kameraet mitt, men mitt andre. På lappen inni stod det at det sist ble brukt i 1989, men jeg tipper det ble brukt for første gang gode 60 år før det. Er det noen som vet når Kodak-kameraet mitt er ifra?

Uansett, jeg har begynt å flytte skikkelig inn på hobbyrommet mitt. Jeg håper virkelig å ha noen dager til overs til dilldalling på hobbyrommet mitt når jeg har fatt alt på plass og vasket. Ihvertfall ett par dager med hobbyting før jeg begynner i ny jobb hadde vært fint!

Jeg gleder meg som en unge til det meste akkurat nå, men fy så kjedelig det har vært å pakke ut!