Jeg skal flytte, om tre dager skal jeg flytte og få meg samboer og alt det som hører til. Jeg har til og med klart å få meg ny jobb, så alt ligger til rette for at jeg skal kunne glede meg noe helt uoverkommelig til dennne forandringen, noe jeg også gjør. Jeg gleder meg faktisk så mye at fantasi og drømnmer tar helt overhånd, og konsentrasjonen rundt det å pakke tingene mine i kasser er lik null. Det begynner å haste, men strengt tatt trenger jeg knappe to dager på meg, jeg har ikke akkurat bodd stort de siste årene. Men, det er nok av ting og bøker som må i kasser. Jeg tror jeg stresser litt!

For en måned siden begynte jeg å forberede flyttingen ved å smelte om lysrester. Jo, du leste riktig; “Forberede flyttingen ved å smelte om lysrester”. Jeg ville i det minste ta med meg hele lys på flyttelasset og ikke lysrester. Så, vel, de ble ikke så verst tatt i betraktining at det er minst fem år siden sist jeg gjorde det sist, men alt kan bli bedre!

Butikken min på epla, http://epla.no/shops/dilldalldesign/, er absolutt tilgjenglig selv om jeg har flyttekasser på gang. Og ja, jeg har ikke lagt ut nye varer på aldri den tid, det betyr ikke at det er en “død butikk”, bare at jeg ikke har lagt ut nye varer.