For en ukes tid siden ble jeg forlatt alene på http://www.stoffogstil.no/ på Sørlandsparken. Før jeg visste ordet av det hadde jeg handlet for omtrent fire ganger mer enn planlagt. Det var selvfølgelig altfor mange ting jeg hadde bruk for, ihvertfall der og da og en eller annen gang i framtiden.

Skoleferien begynte denne uka, og de tre første dagene ble tilbrakt forran symaskinen. Vi snakker om fra da jeg stod opp om morgenen til jeg la meg i tretida om natta.

Jeg sydde kjoler, kjoler til små jenter. Jeg kjøpte mønsteret på Stoff og stil og sydde i vei. De to første kjolene jeg sydde skal jeg gi bort, og de andre…? Vel, jeg ser folk selger dem på epla.no, de bruker det samme mønsteret som meg, så det er vel ikke spesielt originale kjoler, men hvorfor skal jeg være mer original enn andre når jeg hadde det så gøy med sy dem?