Jeg jobber på en skole, og plassen jeg bor på er ikke akkurat preget av høyhus og rundkjøringer, og postkassen min er ikke den størsta på rekka. Så postdama har en tendens til å levere store pakker i resepsjonen på jobb. Jeg har ikke bedt om det, og jeg vet ikke om det gjør jobben hennes enklere heller, men første gang hun gjorde det så slo det meg at hun umulig kunne gjøre dette bare for å være grei med meg. Det tar meg tross alt en time å sykle fram og tilbake for å hente de store pakkene på “post-i-butikk”-nærbutikken min som slettest ikke er nærbutikken min! Uansett, det sier noe om størrelsen på bygda jeg bor i når postdama uproblematisk snapper med seg hvor folk jobber, og slik levere pakker utrilig greit, kjapt og enkelt for kunden, altså til meg. Det er rett og slett kjempeservice, hun fortjener sin lønn utbetalt i gull!

Uansett, i dag fikk jeg da utlevert to pakker på jobb. Den ene var bitteliten, den andre var 12″ x 12″, og ja, jeg visste hva det var. For en gangs skyld har jeg ikke handlet, men vunnet, HURRA!!!

I den første pakken lå det ark og stempler jeg vant hos PoppydesignVibeke ( http://poppydesign.typepad.com/ ). Poppy heter egentlig Vibeke Spigseth og selger de nydelige papirene og fine stemplene jeg vant på http://epla.no/shops/poppypaper/ . Hvis du scrapper bør du ta en titt, det er god kvalitet på produktene hennes!

I den lille pakken lå det en herlig rød planetperle fra Lise Nilsen, aka Trollsmeden, fordi jeg var med i et lite lotteri på bloggen hennes: http://trollsmed.wordpress.com/ . Ta en titt på Trollsmedens butikk: http://epla.no/shops/trollsmed/ ! Jeg har siklet på en slik perle lenge. Etter at jeg for en kort tid tilbake kjøpte en liten trollsmedgudinne, også trollsmedmuffins og porselenperler tror jeg har fått en aldri så liten trollsmedperlefetisj.