Etter en dag med hard retting av prøver i faget “religion og etikk”, og ankomsten av nye blekkpatroner, stod gårsdagens gjøremål like klart for meg som skjermen på iMacen min.

For det første skulle jeg lage et nytt blingkort til blogglotteriet som jeg planlegger å gjennomføre. Jeg elsker disse blingkortene, de er håndmalte og glitrer og skinner som om de var kaptein Sabeltanns skattekiste. Jeg er barnslig og liker ting som skinner og glitrer.

For det andre så skulle jeg sy litt. Jeg har metersvis med stoff liggende, og en gang må jeg bruke noe av det. Jeg endte opp med å starte å sy syv bærenett, men ble ferdig med tre av dem. I tillegg til at jeg rett og slett gikk lei gikk jeg tom for svart bomullsstoff, noe som liksom aldri skjer i mitt hus. Hvis det er noe jeg aldri går tom for så er det svart…

Det siste som måtte gjøres var selvfølgelig å teste ut de nye blekkpatronene og “lerretsarkene”. Bildet på bildet ble skrevet ut. Spørsmålet om hva bildene skulle brukes til løste seg da symaskinen var i nærheten. Jeg lagde fire notatbøker, og er storfornøyd med dem.

Jeg klarte faktisk å gjennomføre alle gårsdagens gjøremål, det er verre med dagens. Dagens mål om å starte og rette historieprøver skjer nok ikke før i morga. Jeg sovnet klokka seks i dag morges, og er rett og slett ikke frisk. Hoven hals og feber har fått denne dagen til å gå for seg stort sett i senga.