I dag har jeg ikke gjort det jeg skulle i det hele tatt, istedenfor har jeg gjort to andre nyttige ting. For det første har jeg åpnet en side for DillDallDesign på facebook. Jeg håper den vil få noen treff etterhvert. Ta gjerne en titt på http://www.facebook.com/pages/DillDallDesign/114317388645244 .

Den andre tingen jeg har brukt dagen på er å nikkelteste smykkene jeg har laget. Alle smykkene jeg har på lager ble testet, og kjipt nok kom noen av dem svært uheldig ut av det. Jeg anbefaler alle som lager smykker, særlig hvis du lager for salg, å nikkelteste dem. Du får kjøpt en enkel test hos http://www.perlehusetpaanett.no/index.php?nr=90&case=4&id=722&idkategori=191&kat_name=&prod_name=Nikkeltest&startrow=

Den er enkel og grei å bruke, dog du kan få kjøpt billigere tester på apoteket.

Da jeg var ferdig med å teste byttet jeg ut smykkedeler som testet positivt for nikkel med deler som hadde testet negativt. Jeg klarte å redde noen smykker, og fikk samtidig litt mindre i skrinet mitt med smykkedeler. Det er merkelig at forhandlere av smykkedeler kan tillate seg å ikke selge nikkelfrie deler, det er tross alt ikke lov å selge smykker med nikkel i i Norge. Forhandlere som hadde nikkelfrie smykkdeler viste seg å være: http://www.hobbyhimmelen.no/catalog/ , http://www.perlehuset.no/ , http://www.sloyd-detaljer.no/default.aspx og http://www.pandurohobby.no/pan/IboxServlet?p=SHOP&m=1 .