Jeg har innsett at å kun bruke kameraet på iPhonen min ikke holder i lengden. Jeg har derfor, om enn noe spontant, gått til innkjøp av et nytt kamera.

Jeg dro til byen i går for å hente ett par sko hos skomakeren, ett par herlige sko med høye heler. Bredfota som jeg er så måtte skoene blokkes. Bussen tar en time hver vei, og det går ingen busser hjem igjen mellom klokka 10.00 og 15.00. Så, med mange timer til overs trasket jeg rundt i Kvadraturen. Etter omtrent tre minutter fram og tilbake endte jeg opp med nytt kamera, skoen glemte jeg å hente. Jeg var drittsur da jeg oppdaget forglemmelsen omtrent em time etter at jeg kom hjem. Det var jo tross alt sko og ikke kamera jeg skille komme hjem med!

Men, nytt kamera har jeg, og gode bilder tar det og! Det er et herlig kompaktkamera av merket Leica. Jeg følte meg jålete da jeg kjøpte det, men sannheten er vel at når det kommer til visse ting er særdeles jålete!

http://www.japanphoto.no/product/digitalkamera/leica/leica-v-lux-20/