På grunn av en islandsk båt har jeg endt opp med en “alenehelg” denne helga. Så, hva skal man finne på når man ikke vil rette prøver, og den opprinnelige planen om “kosehelg” gikk i dass?

Vel, jeg malte en boks og lagde noen “tags” som matchet bokser jeg allerede hadde liggende. Så, nå ligger gaveboksene klare til å brukes ved første anledning. Jeg tok også noen foto, ett av dem utmerket seg som særdeles bra: Et bilde av en boks til fruktdrops. Jeg skrev ut dette bildet og lagde postkort av det. Noen ganger er jeg rett og slett fornøyd med meg selv.

Da jeg dro ut maleutstyret mitt gikk det opp for meg at vannkoppene mine – et par nugattibokser – var av heller gammel dato. Jeg har visst hatt dem siden jeg gikk på videregående, altså siden 1991-1992. Er det noen som påstår at jeg ikke tar vare på tingene mine?

Jeg har ihvertfall unngått å furte i dag! smiley

Og ja, merkelig nok ble alt jeg gjorde gjort mens jeg så på Star Trek: Enterprise. Wow, Jonathan Archer er mannen! smiley