Jeg sliter, jeg sliter med tre klesskap fulle av ting som skal lages. Noen av tingene er kun på idestadiet, andre er klare til og monteres. Det er en uoverkommelig liste av uferdige prosjekter som ligger der og venter.

Det er særlig quiltingen og stoffene som ligger der, maling, papirer, hekletøy… Okei, det er det meste. Men, da jeg dro fram symaskinen her om dagen, sydde jeg i en time og var ikke nærheten av å begynne og fullføre noe. Noen lapper ble sydd i sammen, men det var det. Det blir sikkert en fin quilt en gang, jeg håper bare at det ikke tar flere år før den blir ferdig. Lappene har tross alt ligget oppklippet i fem år allerede. Jeg burde skjemmes, men gjør det ei! Jeg er da i full jobb, og kjeder meg aldri, så det at tingene ligger der, det plager ingen andre enn skapet som blir fullere og fullere etterhvert som tiden går.