Jeg holder på å lage meg et lite lager med kort som jeg håper at andre enn jeg selv vil kunne ha interesse av å bruke.

Jeg har laget kort siden jeg var au pair som 18-19 åring. Da satt jeg med mengder av marmorert papir og klippet og limte geometriske figurer, og skrev brev hjem til venner og familie. Jeg skriver gjerne brev i dag også, men problemet er at folk ikke så gjerne skriver tilbake. Det har derfor endt opp med at jeg har laget kort som har blitt liggende stund.

En periode – for noen år tilbake – klarte jeg å selge kortpakker på bestilling. I litt over ett halvt år klarte jeg å dekke utgiftene til produksjonen, men da hadde kundene mine et lager av kort så stort at de ikke trengte flere på ett par år. Det endte med at jeg ga kortpakker i gaver, noe som ble tatt vel imot hos de som fikk det.

Jeg bruker som oftest scrappingteknikker av flere forskjellige slag når jeg lager kort. Noen ganger spanderer jeg på meg scrappingark, border, sløyfer og stæsj fra hobbybutikken, andre ganger er det gratis ark og stæsj fra hobbymagasiner. Men, ikke sjeldent bruker jeg rester og “søppel” som jeg ikke vet hvor kommer fra annet enn at det ligger i skapet, og har vært der en stund. Det er sjeldent jeg bruker stempler som motiv, men det skjer. Ferdigkuttete pappfigurer som jeg har malt har vært en favoritt det siste året. Ellers er decopage en annen klar favoritt, både vanlig flat og 3D. Til 3D decopage bruker jeg gjerne glansbilder, scrappingark og hva jeg måtte finne som jeg tror kommer til å se pent ut.

Kortene nedenfor ble alle lagd høsten 2010, og ligger nå i “lagerskuffen min.